Як правильно робити ставки на матчі Олімпійських ігор у Токіо?

22 липня в Токіо почалася Олімпіада-2020, перенесена через пандемію коронавіруса. Водночас беттери можуть укладати парі з букмекерськими конторами на десятки різноманітних результатів практично за всіма спортивними дисциплінами, представленими в цих міжнародних змаганнях.

На які види спорту можна зробити ставку в цей момент?

На даний момент у списку видів спорту, які зареєстровані на нещодавно розпочатих Олімпійських іграх, значаться: футбол, баскетбол, дзюдо, волейбол, кінна їзда, стрибки на батутах. А також плавання, тріатлон, важка й легка атлетика, скейтбординг, серфінг та гімнастика. Кількість змагань і матчів постійно збільшується, що, відповідно, призводить до збільшення розпису на них. Особливо це стосується ігрових дисциплін.

Чи можна ставити на довгостроковий період?

У гравців є можливість укласти довгострокове парі майже на будь-який із видів спорту, представлений на цьогорічних Олімпійських іграх. Так, наприклад, можна поставити на те, що медаль завоює той чи інший спортсмен. Або ж конкретний гравець закине вирішальний м’яч у кошик суперника. Також доступні ставки на певну команду в груповому етапі змагань. Як приклад можна навести збірну Іспанії, яка лідирує в групі C з футболу. Для того щоби краще орієнтуватися в цій сфері, бажано попередньо ознайомитися з прогнозами.

Поради з укладанням парі під час Олімпіади

Майже в кожного букмекера на сайті є розділ, присвячений Олімпійським іграм. Для більшої зручності програми розділені на чоловічі та жіночі, а власне спортивні події можуть бути короткостроковими або довгостроковими. Водночас гравці можуть ставити й на унікальні події, наприклад:

  • на досягнення в загальному заліку;
  • шанси тієї чи іншої збірної на перемогу;
  • загальна кількість медалей, які завоювала конкретна країна.

Проте битися об заклад на командні види спорту потрібно обережно, оскільки далеко не завжди збірні з футболу, хокею або баскетболу можуть грати на тому ж рівні, як під час чемпіонатів світу або Європи. Першочергово треба керуватися досвідом, рівнем навичок і мотивацією гравців. На змаганнях такого рівня більше шансів перемогти в того спортсмена, який готовий йти до кінця.