Розробники Tekken 8 пропонують переглянути геймплей Лі Чаолана, який є одним із найбільш складних персонажів

Дата публікації:

Завдяки Bandai Namco Entertainment ми маємо змогу переглянути новий геймплейний трейлер з одним із найважчих і найбільш харизматичних персонажів серії Tekken – Лі Чаоланом. Цей двоххвилинний відеоролик підкреслює Лі Чаолана як ветерана історії Tekken, якого завжди було надзвичайно складно освоїти. Гідною нагородою за це ставали неперевершена гра та незабутні моменти.

У трейлері демонструються різні бойові прийоми та техніка, яку можна використовувати під час гри за Лі Чаолана. Він володіє навичками карате та джит кун-до. Кожен його рух справді вражає. Крім того, у трейлері представлені культові фрази персонажа, які додавали йому неперевершену харизму.

Фанати Tekken давно цінують Лі Чаолана за його незвичайний стиль та індивідуальність, які роблять гру за цим персонажем надзвичайно захопливою. Його важко освоїти, проте ті, хто зміг це зробити, насолоджуються непередбачуваною боротьбою.

Реліз Tekken 8 заплановано на 26 січня, і цей трейлер ще більше «підігрів» очікування фанатів серії. Новий рівень битви гарантовано!