Дата публікації :

Топ-5 кращих кейсів для відкриття CS2: на що звернути увагу

Олексій Неговіркий
Не уявляю свого життя без кіберспорту та новин. Я постійно в русі – жодне оновлення не пройде повз мене. Просто шаленію від другої «Доти». Постійно вдосконалюю навички. Знаю, що таке катка, ФПС та чому треба бути наймоторнішим геймером на селі. Пишу новини, статті та прогнози з «КС2», «Доти» й «Овервотч». Майже всі колективи для мене найулюбленіші, адже кожен з них по-своєму цікавий та унікальний.

Контр-страйк 2, як і будь-яка інша кіберспортивна дисципліна, не стоїть на місці. Рік у рік з’являються нові сезони, сюжети для проходження. Безліч беттерів запитують – які кейси краще прокачувати? На що варто звернути свою увагу та сили для отримання максимального профіту та покращеного дамага для супротивника? Розберемо ці питання докладніше.

Рекомендовані букмекерські контори

до 100 EUR Перейти
до 100 EUR Перейти
до 122 EUR Перейти

Що таке кейси та з чим їх їдять

Поняття «кейси» з’явилося на сторінках іграшки CS ще далекого 2013 року і з того часу не втрачає актуальності серед нових та професійних геймерів. По суті, це спеціальні ящики зі зброєю та її різновидом, зі скилами, придуманими компанією Valve для привернення уваги. Ще це можуть бути короби різного рівня цінності віртуального плану, які геймер отримує за певні заслуги. Можуть називатися також як loot box або loot/price. Вони стимулюють гравця бути уважнішим, розвивати свій скіл, прокачувати його, щоб надалі досягти максимального результату в тій чи іншій сфері.

Як швидко і з толком отримати кейси в CS 2

Щоб стати власником потрібного боксу, можна скористатися кількома варіантами отримання. Найбільш актуальними способами прийнято вважати:

  • підвищення свого ігрового рівня, що відбувається раз на тиждень (геймеру надається набір, що складається з 4 рандомних предметів, серед яких зі 100% ймовірністю буде цікавий кейс);
  • обмін або купівлю потрібного кейсу в іншого геймера, адже по суті вони такі ж предмети, що продаються, як ті ж скіни або агенти;
  • видобуток їх за рахунок обміну своїх токенів на кейси.

Насправді, варіантів набагато більше. Ми ж навели ті, які найчастіше використовуються кіберспортсменами як у звичайних умовах, так і перед міжнародними змаганнями.

В даний час на майданчику CS2 найбільш поширеними вважаються два способи: заробіток їх у процесі гри або придбання на спеціальних ігрових майданчиках. Середня вартість кейсу в тандемі з ключем до нього – 2,49$. Фактично, це потенційний дроп, який складається зі зброї, рукавичок, графіті і наклейок. Справжня цінність коробок полягає не в їх наповненні, а в цінності видобутого таким чином шмота.

Топ-5 найкращих кейсів для відкриття

Screenshot

Рейтинг топ-5 найкращих кейсів формується на підставі вартості конкретного короба та цінності його наповнення, а також частоти відкриття кейсу геймерами у процесі проходження тих чи інших локацій. На сьогодні найбільш цінними вважаються:

  1. Danger Zone Case (2018) – свою популярність отримав за рахунок ножів. У той же час місце найціннішого скіна в кейсі отримав M9 Bayonet | Crimson Web (~$14,000).
  2. Recoil Case (2022) – цінність серед беттерів отримав за рахунок наявності AK-47 | Inheritance (~$1,000).
  3. Operation Broken Fang Case (2020) – його важливість серед гравців полягає в тому, що він включає Butterfly Knife | Gamma Doppler Emerald (~$16,500).
  4. Gamma Case (2016) – подобається користувачам за рахунок Karambit | Doppler Sapphire (~$15,000).
  5. Revolution Case (2023) – для геймерів цікавий саме скіном M4A4 | Temukau (~$1,500).

Саме ці кейси зараз здобули максимальну популярність серед гравців з усього світу і високий рейтинг, що постійно зростає. Природно, що дані не відрізняються статичністю. Вони динамічно змінюються для проходження геймерами тих чи інших локацій.

Висновок

Купівля кейсів – це не тільки додатковий вид розваг, але також чудова можливість інвестувати в дійсно цінні речі, які мають частку окупності. Проте, варто пам’ятати про фактор ризику, правильно розпоряджатися власними ресурсами та прислухатися до думки досвідчених прогнозистів та аналітиків.

Часті запитання

Як отримати кейс?
Який кейс найбільш прибутковий і вигідний з огляду на вкладені в нього «плюшки»?
Скільки коштує кейс сьогодні?