Дата публікації :

Решафли команд після The International

Знаменитий чемпіонат з Dota 2 The International завершився, залишивши після себе приємний смак у більшості беттерів і вболівальників. Однак, як би не було, але настав час зробити висновки, сформулювати певні решафли. Як зазначається, у перспективі може спостерігатися досить цікаве та незвичайне трансферне вікно. Не встиг івент завершитися, а кіберспортивне ком'юніті обросло величезною кількістю чуток та пліток щодо трансферу тих чи інших гравців, дискваліфікації. Зараз і зовсім світ повниться такою кількістю інформації, що настав час розібратися, що правда, а що – вигадка.
Віталій Веніамінов
Writer
Створюю унікальні різноманітні прогнози з кіберспорту та футболу. Не уявляю свого життя без оглядів «Овервотча». Сам граю, прокачую персів. Мої улюблені – Кіріко та Корольова стерв'ятників. Тримаю руку на пульсі, завжди попереду основного потоку цікавих новин. Першим дізнаюся про новинкиі поширюю інформацію в маси. Також люблю «Доту 2», CS2. Улюблені ростери, за яких хворію – NAVI, Avidity.

 

BetBoom Team – основні нюанси

Отже, клуб не зміг не відзначитись протягом усього турніру. Які тільки чутки про нього не ходили. Була інформація про можливий дизбанд складу. Фани намагалися не вірити у те, що просочувалося на сторінки медіа. Однак, після завершення події, керівництво BetBoom Team офіційно заявило, що в колишньому складі колектив на міжнародних івентах більше не виступатиме.

На момент складання статті офіційної інформації про можливі заміни геймерів поки що не надходило. Варто сказати, раніше медіа повідомляли, що, можливо, в ростері залишиться тільки гравець під ніком Save-, але чи буде так – питання залишається відкритим.

Ще одні незалежні джерела повідомляють, що до складу повернеться головний геймер Pure-. А далі до нього підключаться RAMZES666, 9class, Dukalis та gpK~ або Kiyotaka. Треті інформатори стверджують про те, що керівництво клубу сформує два автономні склади по Dota 2, які поперемінно представлятимуть організацію на різних турнірах. Найкращі – залишаться, а найгірші – відсіються за результатами всіх чемпіонатів.

Рекомендовані букмекерські контори

до 100 EUR Перейти
до 100 EUR Перейти
до 122 EUR Перейти

Team Spirit – коротко про головне

На сьогодні головний менеджер команди Korb3n встиг зробити ємну заяву. У ньому йдеться, що поки клуб не може сказати точно, які будуть зміни у складі, управлінні. Тому писати основні решафли поки що зарано.

З яскравого – фани не можуть заспокоїтись після заяви Мирослава Колпакова Mira про те, що з ним можуть уже й не побачитись у наступному кіберсезоні. Чи так це – поки що залишається загадкою. На злобу дня, незалежний інсайдер опублікував на своїй сторінці публікацію, в якій говорилося, що саме Mira і Collapse в найближчому майбутньому покинуть склад колективу, а геймер з ніком Raddan візьме на невизначений термін перерву. І ось уже 18 вересня від керівництва організації надійшла інформація про те, що два учасники – Mira та Raddan залишили склад клубу та пішли в інактив.

Tundra – головні моменти

Тут усе стисло і зрозуміло. Організатори одразу вказали, що на час івента взяли в оренду одразу двох геймерів – RAMZES666 та Pure~. Паралельно з цією заявою керівництво повідомило, що в подальших турнірах, після завершення TI діючий ростер не братиме участі. Його розформують і працюватимуть над створенням нового, сильнішого.

Часті запитання

Які гравці залишили Team Spirit?
Яка головна чутка пройшла щодо збірної BBT?